benfika-trubina-zalyshaie-lihu-yevropy-prohravshy-po-penalti-marseliu

"Бенфіка" Трубіна залишає Лігу Європи, програвши по пенальті "Марселю"

 • 12887 переглядiв

"Бенфіка", за яку виступає український воротар Анатолій Трубін, вилетіла з Ліги Європи, програвши "Марселю" по пенальті після домашньої перемоги з рахунком 2:1.

Португальська "Бенфіка", з українським воротарем Анатолієм Трубіним, після домашньої перемоги у Лісабоні над французьким "Марселем" (2:1), програє за сумою двох матчів, - напередодні португальська команда програла французам у серії пенальті, передає УНН із посиланням на онлайн-портал Observador.

Деталі

Матч був збалансованим, з можливостями для обох сторін, однак французька команда натиснула в останньому відрізку і в підсумку досягла перемоги.

Український воротар Анатолій Трубін, який на хорошому рівні провів матч, не зумів врятувати "Бенфіку" у серії пенальті, де пропустив 4 м'ячі.

Доповнення

Цікавий факт: французька влада вважала матч Ліги Європи між "Марселем" та "Бенфікою" дуже ризикованим, - поліції було надано наказ забезпечувати суворий контроль за порядком під час проведення гри.

Для супроводу португальських вболівальників у Марселі було задіяно близько 1 000 поліцейських, уточнюючи, що "будь-кому, хто представляється вболівальником "Бенфіки", буде заборонено пересуватися або паркуватися поблизу стадіону або в центрі міста".

Нагадаємо

Блискуча гра українського воротаря Андрія Луніна, який відбив два пенальті, допомогла мадридському "Реалу" перемогти "Манчестер Сіті" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів і вийти до півфіналу проти мюнхенської "Баварії".

Ігор Тележніков

Спорт