bilia-pivnichnoho-uzberezhzhia-yaponii-zafiksuvaly-zemletrus-mahnitudoiu-61

Біля північного узбережжя Японії зафіксували землетрус магнітудою 6,1

 • 24973 переглядiв

Землетрус магнітудою 6,1 стався біля північного узбережжя Японії поблизу префектури Івате, загрози цунамі та значних руйнувань не зафіксовано.

Землетрус магнітудою 6,1 стався біля північного узбережжя Японії, біля префектури Івате, свідчать дані Головного метеорологічного агентства країни. Загроза цунамі не оголошувалась. Даних про руйнування та постраждалих немає. Про це пише Kyodo News, передає УНН.

Деталі

Землетрус був зафіксований о 04:24 за місцевим часом. Повідомлень про збій у роботі розташованих у регіоні АЕС також не надходило.

Осередок землетрусу знаходився в північній частині префектури Івате на глибині близько 71 кілометра. Спочатку повідомлялося, що попередня магнітуда становила 6,1 з глибиною епіцентру 80 км.

Жодних аномалій не було виявлено після землетрусу на атомних електростанціях Онагава та Хігасідорі, розташованих відповідно в префектурах Міягі та Аоморі. Під час землетрусу заводи були в автономному режимі.

Japan Nuclear Fuel Ltd. заявила, що землетрус не вплинув на роботу її переробного заводу в Роккашо, префектура Аоморі.

За словами місцевих пожежників, жінка у віці 70 років у Хачінохе пошкодила ліве зап’ястя після того, як впала з ліжка після землетрусу.

У Грузії зафіксували одразу два землетруси30.03.24, 20:47 • [views_0]

Лілія Подоляк

Новини Світу