blinken-zaklykav-konhres-ssha-pokvapytysia-z-dopomohoiu-ukraini-shchob-ne-bulo-zanadto-pizno

Блінкен закликав Конгрес США поквапитися з допомогою Україні, щоб не було "занадто пізно"

 • 15684 переглядiв

Державний секретар США Ентоні Блінкен закликав Конгрес терміново схвалити пакет допомоги Україні, попередивши, що зволікання може призвести до того, що буде "занадто пізно"

 Державний секретар США Ентоні Блінкен в черговий раз закликав Конгрес терміново схвалити пакет допомоги Україні через ризик того, що потім "може були занадто пізно". Про УНН повідомляє з посиланням на The Guardian.

Відповідаючи на запитання про допомогу США Україні, держсекретар Ентоні Блінкен сказав, що "найважливіше - це домогтися голосування за цю допомогу і просунути її вперед".

Чи не занадто пізно? Ні. Якщо це станеться зараз, то ще не пізно. Якщо цього не станеться або знадобиться набагато більше часу, є реальний ризик, що так, буде занадто пізно

- сказав він.

Доповнення

Палата представників Конгресу США оприлюднила законопроєкт, що передбачає надання Україні та регіональним партнерам $60,8 млрд допомоги для протидії росії, включаючи $49,9 млрд на оборонні витрати та $9,5 млрд на економічну допомогу Україні та країнам, що постраждали від російської агресії.

Байден обіцяє негайно підписати законопроекти Джонсона про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню17.04.24, 21:40 • [views_0]