bryznuv-pertsevym-hazom-v-ochi-prykordonnyku-poblyzu-kordonu-z-rumuniieiu-zatrymaly-ahresyvnoho-porushnyka

Бризнув перцевим газом в очі прикордоннику: поблизу кордону з Румунією затримали агресивного порушника

 • 21970 переглядiв

Українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався втекти до Румунії; під час затримання він напав на них з перцевим балончиком. В результаті інциденту один прикордонник отримав хімічний опік очей.

Працівники Державної прикордонної служби України затримали чоловіка, який хотів перетнути кордон і втекти Румунією. Зловмисник атакував прикордонників перцевим балончиком. Про це з посиланням на ДПСУ передає УНН.

Деталі

Наряд Чернівецького загону за допомогою БпЛА виявив невідому особу, яка рухалась у бік кордону з Румунією. Однак під час затримання невідомий не захотів спілкуватися з прикордонниками і приснув в обличчя військовослужбовцям перцевим газом з балончика.

Близько 6 тис. чоловіків призовного віку щоденно перетинають кордон на виїзд з України - ДПСУ20.12.23, 17:17 • [views_0]

У відомстві зауважили, що один із прикордонників дістав хімічний опік очей, його доправили до лікарні. Зазраз він знаходиться на лікуванні, стан здоров’я задовільний.

Порушника, місцевого мешканця 1998 року народження, затримано в адміністративному порядку з метою з’ясування обставин правопорушення.

За опір та насильство щодо працівника правоохоронного органу до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за статтями 342, 345 Кримінального кодексу України

- наголосили в ДПСУ.

У ДПСУ також показали відео з дрона на якому видно, як загін прикордонників затримує порушника.

Нагадаємо

Згідно з даними Держприкордонслужби, з початку цього року було викрито понад 220 протиправних груп, які незаконно переправляли чоловіків за кордон.

Розпочато понад 1,6 тис. кримінальних проваджень. Однак, кількість випадків незаконного перетину кордону у порівнянні з минулим роком - зменшилась.

Був Антон, а став Тонею: в ДПСУ розповіли, як чоловік змінив стать, щоб перетнути кордон20.12.23, 16:30 • [views_0]

Володимир Омельченко

Кримінал та НП