chasiv-yar-pokydaiut-duzhe-malo-liudei-v-ova-kazhut-u-misti-dosi-zalyshaietsia-ponad-600-zhyteliv

Часів Яр покидають дуже мало людей: в ОВА кажуть, у місті досі залишається понад 600 жителів

 • 16597 переглядiв

684 людини залишаються у Часовому Яру та 1260 у Красногорівці, незважаючи на надзвичайно складну гуманітарну ситуацію у прифронтових містах Донецької області.

Гуманітарна ситуація у прифронтових містах у Донецькій області надзвичайно складна, але люди не сильно хочуть покидати свій дім. Зараз у Часовому Яру досі перебуває 684 людини, а у Красногорівці - 1260. Про це сказав голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у ефірі телемарафону у середу, передає кореспондент УНН.

Деталі

"Гуманітарна ситуація у прифронтових містах надзвичайно складна, це не тільки часів Яр та Красногорівка, але і Мар’їнський напрямок, Очеретинський напрямок і майже всі населені пункти, які знаходяться близько лінії фронту" - сказав Філашкін.

За його словами, з кожним днем все складніше надавати гуманітарну допомогу та евакуйовувати людей. Він каже, що вчора змогли евакуювати 136 людей з лінії фронту з них 16 дітей.

Дуже мало людей покидають Часів Яр, зараз там залишається 684 людини, а у Красногорівці зараз знаходиться 1260 осіб

- повідомив Філашкін.

Нагадаємо

Сапери знешкодили нерозірвану бомбу ОФАБ-250, що впала посеред приватного житлового масиву у Костянтинівці Донецької області.