cherez-nehodu-znestrumleno-blyzko-70-naselenykh-punktiv-odeshchyny-ta-mykolaivshchyny

Через негоду знеструмлено близько 70 населених пунктів Одещини та Миколаївщини

 • 32463 переглядiв

Близько 70 населених пунктів в Одеській та Миколаївській областях знеструмлені через несприятливі погодні умови. Лінії електропередач пошкоджені сильним вітром в Одеській області. В Миколаївській області частина споживачів знестумлена через налипання мокрого снігу.

Через погіршення погодних умов знеструмлено близько 70 населених пунктів в Одеській і Миколаївській областях.  Про це у вівторок повідомили у Міненерго, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, на Одещині через сильні пориви вітру пошкоджено лінії електропередачі – без світла залишились близько 44 тисяч точок обліку.  

В обласному центрі діють графіки погодинних відключень. Як повідомляється, обмеження застосовуються для понад 33 тисяч абонентів. 

Також на Миколаївщині через налипання мокрого снігу знеструмлено понад 1,6 тисячі абонентів у 3 населених пунктах. 

В Одесі через опади та вітер є підтоплення, повалені дерева 26.03.24, 08:43 • [views_0]

Доповнення 

Також у Міненерго розповіли про ситуацію з електрикою на Харківщині та Хмельниччині після масованих атак рф на енергооб'єкти. 

Як повідомляється, у Харкові діють погодинні графіки відключень електроенергії. Обмеження застосовуються для понад 200 тисяч точок обліку.  В області через бойові дії довготривало залишаються знеструмленими 16,3 тисячі домогосподарств у 62 населених пунктах. 

На Хмельниччині напередодні, 25 березня у пікові години вводились обмеження для 28,3 тисячі абонентів у 69 населених пунктах.

Синєгубов провів нараду щодо відновлення пошкодженої рф енергоінфраструктури Харківщини25.03.24, 22:10 • [views_0]