delehatsiia-senatu-frantsii-zaklykaie-posylyty-viiskovu-pidtrymku-ukrainy

Делегація Сенату Франції закликає посилити військову підтримку України

 • 45604 переглядiв

Французькі сенатори відвідали Польщу та Україну, виступаючи за збільшення поставок безпілотників, артилерії та військового обладнання в Україну, обговорюючи перебіг та потреби конфлікту.

Делегація французьких сенаторів з 18 по 22 грудня відвідали Польщу та Україну, щоб оцінити ситуацію з наближенням другої річниці російської агресії. Вони закликали збільшити постачання безпілотників, артилерії та іншої необхідної техніки для України.

Про це йдеться на порталі Сенату Франції, передає УНН.

Делегація поспілкувалася зі спікером Верховної ради України Русланом Стефанчуком, міністром оборони Рустемом Умеровим, заступником керівника Офісу президента Ігорем Жовквою та керівником ГУР України Кирилом Будановим, де обговорили розвиток фронту і перспективи на найближчі місяці.

Делегація також провела зустрічі з профільними комітетами польського парламенту і радником президента Анджея Дуди з безпеки. Там вони впевнилися, що необхідно терміново збільшити поставки в Україну вирішальних у цій війні боєприпасів і техніки. Мова йде про безпілотники, артилерію, засоби радіоелектронної боротьби.

Сенатори впевнені, що необхідно домогтися більшого, зокрема, у сфері поставок боєприпасів і промислового співробітництва між нашими двома країнами.

Франція затримала літак з 303 індійцями через підозру у торгівлі людьми23.12.23, 00:45 • [views_0]