demchenko-rosiiski-drh-ne-maiut-chitkoho-hrafika-atak-ale-naibilsh-aktyvni-vony-na-sumshchyni

Демченко: російські ДРГ не мають чіткого графіка атак, але найбільш активні вони на Сумщині

 • 127147 переглядiв

Українські прикордонники вступили в бій з російською диверсійною групою в Сумській області, змусивши ворога відступити за державний кордон.

На кордоні із росією, ворог не припиняє проводити свою диверсійну діяльність - найбільш активний напрямок як і раніше - Сумська область. Днями українські захисники відбили чергову спробу заходу ворожого ДРГ. Про це журналісту УНН розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Днями в черговий раз була спроба заходу ворожого ДРГ на Сумщині. По ним було відкрито вогонь, зав'язався стрілецький бій, але під тиском українських захисників долучились і інші складові Сили оборони. Внаслідок чого, вороже ДРГ було відкинуто за межі нашого державного кордону

- розповів Демченко.

Він зазначив, що неможливо стверджувати про щоденні спроби ворожих ДРГ перетнути наш кордон чи про наявність чіткого графіка таких спроб. Однак найбільшу активність, як і раніше, спостерігають саме на напрямку Сумської області.

Нагадаємо

Українські прикордонники вступили в бій з російською диверсійною групою з понад десятка диверсантів у Сумській області, змусивши ворога відступити.