dnipropetrovshchyna-rosiiany-zavdaly-raketnoho-udaru-po-synelnykivskomu-raionu

Дніпропетровщина: росіяни завдали ракетного удару по Синельниківському району

 • 20831 переглядiв

Російські окупанти 17 разів атакували Нікопольський район з безпілотників та артилерії, а також випустили ракету по Синельниківському району, пошкодивши лікарню, об'єкт інфраструктури, приватні будинки, господарські споруди, гаражі, автомобілі, теплиці, газопроводи та лінії електропередач, але обійшлося без жертв.

Російські загарбники впродовж середи 17 разів атакували Нікопольський район безпілотниками й з артилерії, та вгатили ракетою по Синельниківському району. Про ситуацію в регіоні розповів очільник Дніпропетровської ОВА, передає УНН.

Удар за ударом сьогодні – по Нікопольщині. 13 разів ворог атакував район безпілотниками. Ще 4 – артилерією.

– повідомив Лисак.

Деталі

За уточненням Лисака прильоти фіксували у Нікополі, Мирівській, Червоногригорівській, Марганецькій та Покровській громадах.

Через ці атаки пошкоджені лікарня й інфраструктурний об'єкт у районі. А також 14 приватних будинків, 11 господарських споруд, 4 гаражі й стільки ж авто. Крім того, в мешканців Нікопольщини ворожими снарядами були понівечені теплиці й парники. А ще пошкоджені газогони й лінії електропередач.

Є руйнування й через ракетну атаку в Синельниківському районі. Там агресор знищив приватну оселю, та ще 3 – понівечені. Вороже залізяччя перебило до того ж газопровід, та пошкодило 4 господарські споруди й 5 цивільних автівок.

За даними Лисака люди через ці атаки не постраждали.

Тетяна Салганік

Війна