do-stolychnoi-likarni-hospitalizuvaly-trokh-ditei-yaki-nailysia-shokoladu-z-narkotychnymy-rechovynamy

До столичної лікарні госпіталізували трьох дітей, які наїлися шоколаду з наркотичними речовинами

 • 64971 переглядiв

Троє дітей були госпіталізовані в Києві після вживання шоколаду, що містить наркотики, такі як канабіс і псилоцибін, з такими симптомами, як порушення свідомості, галюцинації і блювота.

 У Києві за тиждень трьох дітей госпіталізували до "Першої дитячої лікарні"  з ознаками інтоксикації наркотичними речовинами, які були в шоколаді. Про це повідомило КНП київська міська дитяча клінічна лікарня 1 у Facebook, передає УНН

УВАГА! Вивчайте склад продуктів, які ви даєте дітям" За тиждень в наш заклад "Перша дитяча лікарня" поступили три дитини із ознаками інтоксикації наркотичними речовинами, що містились в солодощах

- йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, 23 березня було госпіталізовано дві дитини із однієї сім’ї із проявами порушення свідомості, нездужання та блюванням. Молодша дитина потрапила в реанімацію.  "Причиною їхнього стану був канабіс", - вказали лікарі. 

Як з'ясувалось, обидві дитини напередодні вживали гуманітарний шоколад  в упаковці без маркування. 

Також 26 березня до лікарні поступила дитина в стані психомоторного збудження із галюцинаціями та блюванням, розширеними зіницями, зниженим м’язовим тонусом. Напередодні  дитина вживала шоколад  подарований батьку з псилоцибіцином.

Дані передані в поліцію, додали в лікарні. 

04.04.24, 19:56 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Київ