drony-kremniievoi-dolyny-dostavliatymut-naivazhlyvishe-medychne-pryladdia-do-velykoi-brytanii

Дрони Кремнієвої долини доставлятимуть найважливіше медичне приладдя до Великої Британії

 • 36742 переглядiв

Zipline співпрацює з Національною службою охорони здоров'я Великої Британії (NHS) для використання дронів для доставки медичних препаратів, щоб зменшити витрати та покращити якість послуг. Вони очікують схвалення Управління цивільної авіації.

Компанія Zipline, що базується в Кремнієвій долині, та є однією з найбільших автономних компаній з миттєвої доставки у світі, планує доставляти медичне приладдя безпілотниками для Національної служби охорони здоров’я Великої Британії. Згідно з інформацією The Financial Times, цей новаторський крок спрямований на скорочення витрат і покращення послуг для сотень тисяч пацієнтів, передає УНН.

Деталі

У рамках новаторського партнерства, компанія Zipline з Сан-Франциско, планує революційні рішення у сфері доставки медичних матеріалів до лікарень, клінік та будинків для людей похилого віку. Для цього планується використовувати можливості електричних та автономних дронів.

Zipline об’єднався з Національної служби охорони здоров'я (NHS), та, зокрема, із департаментом, який відповідає за надання медичної допомоги для понад 500 000 людей у північній частині Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся тестовий політ українського дрона-камікадзе AQ 400 Scythe

Партнерство з надання послуг безпілотників відбувається в той час, коли Національна служба охорони здоров'я шукає шляхи скорочення витрат та покращення послуг в умовах однієї з найсуворіших зим, коли люди очікують близько 7,7 млн. неекстрених візитів до лікаря.

Безпілотники можуть бути в повітрі протягом двох хвилин після отримання запиту, повідомляє Zipline, скорочуючи час доставки на години та дозволяючи ефективніше використовувати запаси.

Наразі Zipline очікує остаточного схвалення послуги від Управління цивільної авіації.

Нагадаємо

Співробітники Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) доставили медичне приладдя та обладнання до лікарні "Аш-Шифа" на півночі сектора Газа.

Ігор Тележніков

Здоров'я