dtp-v-odesi-vodii-chevrolet-naikhav-na-dytynu-na-pishokhidnomu-perekhodi

ДТП в Одесі: водій Chevrolet наїхав на дитину на пішохідному переході

 • 36291 переглядiв

В Одесі на нерегульованому пішохідному переході автомобіль Chevrolet збив 10-річного хлопчика, який отримав тілесні ушкодження, у тому числі підозру на черепно-мозкову травму. Поліція розслідує інцидент, що стався 8 грудня.

Одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій постраждав 10 річний хлопчик. За даними правоохоронців дитина переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли на неї наїхала автівка. Про це пише УНН, із посиланням на дані правоохоронців.

Попередньо встановлено, що кермувальник автомобіля наїхав на 10-річного хлопчика, коли той перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

– йдеться в повідомленні нацполіції регіону.

Деталі

В Одеському районному управлінні поліції № 1 зазначили, що автопригода сталася ввечері 8 грудня на вулиці Сегедській. 

Потерпілого хлопчика доставили до медичного закладу із  множинними саднами і гематомами обличчя та підозрою на черепно-мозкову травму. 

Повні обставини події наразі з’ясовує слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці вирішують питання щодо кваліфікації злочину, та  внесення даних про цю автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП