dtp-za-uchasti-holovy-brovarskoi-rda-maibozhenka-rozpochato-dosudove-rozsliduvannia

ДТП із потерпілими у Броварах: глава РДА Майбоженка затримали, розпочато досудове розслідування

 • 42532 переглядiв

Розпочато досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди у Броварах, спричиненої чиновником Володимиром Майбоженком, який, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на пішоходів, внаслідок чого постраждали четверо осіб, у тому числі дитина.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом ДТП у Броварах, яку влаштував голова РДА Володимир Майбоженко. Як повідомили у прокуратурі Київської області, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, передає УНН.

"... розпочато досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди у Броварах ( ст. 286-1 КК України)", - повідомили у прокуратурі Київської області.

Дана стаття передбачає, що покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Деталі

За попередніми даними, 26 квітня 2024 року посадовець райдержадміністрації Київщини, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів.

За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 2.31 проміле.

Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовано до лікарні. Встановлюється ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

26.04.24, 20:49 • [views_0]

Додамо

За даними прокуратури, наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться першочергові слідчі дії.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

26.04.24, 20:26 • [views_0]