hugo-boss-ostatochno-yde-z-rosii-prodavshy-biznes-optovomu-partneru-stockmann

Hugo Boss остаточно йде з росії, продавши бізнес оптовому партнеру Stockmann

 • 17270 переглядiв

Hugo Boss залишає росію, продаючи свій бізнес оптовому партнеру Stockmann, припиняючи свою присутність в країні після призупинення діяльності після російського вторгнення в Україну.

Hugo Boss погодився продати свій російський бізнес оптовому партнеру Stockmann і ця угода покладе край його присутності в росії трохи більше ніж через два роки після призупинення операцій. Про це пише Reuters з посиланням на повідомлення модного будинку, передає УНН.

Деталі

Hugo Boss, разом з багатьма мережами магазинів, призупинив свій роздрібний бізнес в росії незабаром після повномасштабного російського вторгнення в Україну. Компанія також призупинила свою діяльність у сфері електронної комерції на російському ринку і припинила рекламу.

Зазначається, що російська урядова комісія з продажу іноземних активів схвалила угоду, однією з умов якої було збереження всіх робочих місць. Hugo Boss не розголошує фінансові умови угоди. росія вимагає, щоб іноземні компанії продавали активи зі знижками не менше 50%.

В результаті угоди Hugo Boss більше не буде присутній в росії зі своєю власною юридичною особою

- йдеться в заяві Hugo Boss.

Угоду ще має схвалити національний європейський орган. Очікується, що вона буде завершена в третьому кварталі цього року.

Найбільший банк Кіпру йде з росії24.01.24, 14:06 • [views_0]

Анастасія Рябоконь

Війна