kerivnika-myunkhenskiy-konferentsiyi-vnesli-u-bazu-mirotvorets

Голову Мюнхенської конференції внесли у базу "Миротворець"

 • 12628 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Голову Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганга Ішингера, який підписав розроблений у співавторстві з Росією "мирний план" для України, внесли в базу "Миротворця". Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт ресурсу.

Так, Ішингера звинувачують у замаху на суверенітет України, участі в пропагандистських заходах Росії проти України і маніпулюванні суспільно значущою інформацією, а також у співавторстві "проросійського мюнхенського плану капітуляції і поділу України - "Дванадцять кроків до більшої безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мюнхенський план світу в Україні" є політичним замовленням - Пристайко.

Варто зазначити, що мова йде про підготовлений неурядовими експертами документ, який після публікації видалили з сайту конференції. У доповіді пропонувалося створити "дорожню карту" щодо змін "у введених проти Росії санкцій і відновити співпрацю ЄС з Росією в ряді областей, а також вивести переговори щодо припинення вогню на Донбасі на рівень "нормандської четвірки" (Росія, Україна, Франція та Німеччина) і збільшити кількість пропускних пунктів в регіоні.

Україна, в свою чергу, відкинула ідею "12 кроків", заявивши, що доповідь не представляє офіційну позицію Києва.

Нагадаємо, що новий прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін потрапив в базу сайту "Миротворець".

Українські Національні Новини

Політика