kozhna-khvylyna-maie-znachennia-dlia-nadannia-dopomohy-ukraini-z-boku-ssha-brink-vidreahuvala-na-udar-rf-po-dnipropetrovshchyni

"Кожна хвилина має значення для надання допомоги Україні з боку США": Брінк відреагувала на удар рф по Дніпропетровщині

 • 17064 переглядiв

російський ракетний удар у Дніпропетровській області забрав життя 8 людей, у тому числі 2 дітей, і поранив десятки. Посол США в Україні Брінк наголосила на необхідності термінової допомоги Україні з боку Сполучених Штатів.

Посол США в Україні Бріджит Брінк на тлі ворожого удару по Дніпропетровщині, який забрав життя 8 людей, заявила, що кожна хвилина має значення для надання допомоги Україні з боку США. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Х, передає УНН.

росія продовжує свої жахливі напади на цивільне населення в Україні.  Сьогодні вранці ракети завдали удару по Дніпропетровській області, в результаті чого загинуло щонайменше 8 людей, в тому числі двоє дітей, і десятки отримали поранення. Кожен день, кожна хвилина має значення для надання допомоги Україні з боку США.

-  написала Брінк.

Нагадаємо

Дніпропетровська область у ніч на 19 квітня була атакована російськими військами, лише за ранок збили 9 ракет, ще 2 - уночі, але є і влучання.  Відомо про вісьмох загиблих та більше ніж 30 поранених. 

19.04.24, 11:15 • [views_0]