mashina-rozbilasya-na-finishi-avtogonok-v-avstraliyi-zaginuv-glyadach

Машина розбилася на фініші автогонок в Австралії, загинув глядач

 • 11281 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Машина в'їхала в глядачів на автогонках в Австралії, одна людина загинула, двоє постраждали, передає УНН з посиланням на поліцію австралійської Північної Території.

Деталі

Одна людина загинула, а двоє людей за допомогою аероевакуації були доставлені в лікарню після того, як гоночний автомобіль врізався в групу глядачів недалеко від фінішу 460-кілометрової гонки по бездоріжжю, повідомила поліція Північної Території.

Глядачі розповіли про те, як нажахалися, побачивши фатальну аварію на гонці Finke Desert Race, що сталася в понеділок, повідомляє австралійський телеканал ABC. Ті, хто перебував поруч з місцем події, описали її як "жахливу" і "шокуючу".

Поліція повідомила, що гоночний автомобіль збив групу глядачів за 35 кілометрів від фінішної межі.

Свідок сказав, що автівка проїхала над піщаною дюною, "підстрибнула, а потім вони просто повернули ліворуч".

Поліція повідомила, що чоловік у віці 60 років був збитий автомобілем і помер на місці.

Інший чоловік у віці 50 років був серйозно поранений і доставлений в лікарню Аліс-Спрінгс. Штурман машини, жінка 50 років, отримала легкі травми і також була доставлена ​​в лікарню.

Додамо

Схожий інцидент стався у США. Щонайменше вісім осіб було госпіталізовано в неділю, 13 червня, після того, як автомобіль, який брав участь в гоночному заїзді, в'їхав у натовп глядачів в штаті Техас.

Українські Національні Новини

Новини Світу