mvs-rozghortaie-operatyvnu-hrupu-dlia-reahuvannia-na-zboi-v-elektropostachanni

МВС розгортає оперативну групу для реагування на збої в електропостачанні

 • 25601 переглядiв

Міністерство внутрішніх справ розгорнуло оперативну групу для реагування на виклики, пов'язані з можливими відключеннями електроенергії, спричиненими масованими атаками росії на українські електростанції.

Міністерство внутрішніх справ розгорнуло роботу оперативної групи Координаційного штабу для реагування на виклики, пов’язані з імовірними збоями у постачанні електрики. Про це повідомляє пресслужба МВС України, пише УНН.

У МВС розгорнуто роботу оперативної групи Координаційного штабу для реагування на виклики, повʼязані з ймовірними перебоями у постачанні електроенергії,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що у безперервному режимі фахівці екстрених служб та підрозділів МВС, а також Міненерго, Мінвідновлення, Агентства відновлення здійснюють збір та обмін інформацією про ворожі обстріли та наслідки руйнувань.

Якщо вам необхідно зарядити мобільні телефони, скористатися медичними приладами, зв'язатися з рідними тощо - зверніться до будь-якого підрозділу Національної поліції або ДСНС,

- зазначили у МВС.

Нагадаємо

У кількох регіонах України здійснюються аварійні відключення електроенергії через брак генеруючих потужностей, спричинений масованою атакою росії на українські електростанції вночі.