na-kharkivshchyni-tryvaie-planova-evakuatsiia-z-naselenykh-punkti-podekudy-i-prymusova-syniehubov

На Харківщині триває планова евакуація з населених пункті, подекуди і примусова - Синєгубов

 • 21419 переглядiв

У Харківській області триває планова евакуація населених пунктів, а в деяких районах відбувається примусова евакуація сімей з дітьми.

На Харківщині проходить планова евакуація Богодухівського та Харківського районів, подекуди іде примусова евакуація, зокрема в районах де є діти. Про це повідомив, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, в ефірі телемарафону, пише УНН.

Проходить планова евакуація, а саме Богодухівського та Харківського районів., по частині населених пунктів проходить примусова евакуація сімей, там де є діти. Близько 70 таких родин вже вивезено. По Куп’янському району так само продовжується обов’язкова евакуація, вона іде наразі за планом,

- сказав він.

Деталі

Синєгубов також додав, що гуманітарна ситуація наразі контрольована. Однак ті населені пункти де умовно залишаються 7 сімей вони вже більше пів року без електроенергії. Він зауважив, що відновити її не можливо, через близькість до кордону з рф.

Нагадаємо

У Харківській області близько 15 населених пунктів потрапили під артилерійський та мінометний обстріл російських військ, ще 4 зазнали авіаударів, внаслідок яких пошкоджено приватні будинки, аптеку, кафе, ліцей та сільську раду.