na-khersonshchyni-rosiiany-skynuly-z-drona-vybukhivku-na-vantazhivku-ye-postrazhdalyi-ova

На Херсонщині росіяни скинули з дрона вибухівку на вантажівку, є постраждалий - ОВА

 • 21080 переглядiв

58-річний чоловік був поранений, коли російські війська атакували вантажівку з безпілотником біля села Осокорівка в Херсонській області, а ще двоє цивільних отримали поранення в результаті російського обстрілу в Білозерці.

Російські війська атакували вантажівку з безпілотника біля села Осокорівка в Херсонській області, 58-річний чоловік був поранений, а ще двоє цивільних отримали поранення в результаті російського обстрілу в Білозерці, повідомили у четвер у Херсонській ОВА, пише УНН.

Деталі

"На Херсонщині російська війська з безпілотника атакували автомобіль. На трасі, що поблизу села Осокорівка, окупанти скинули з дрона вибуховий предмет на вантажівку. Постраждав 58-річний чоловік. У нього – вибухова травма, поранення обличчя та руки", - повідомили в ОВА у Telegram.

Як зазначається, чоловіка доставили до медичного закладу. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

Окрім того, за даними ОВА, через російський обстріл Білозерки поранено ще двох місцевих жителів. "Сьогодні за медичною допомогою до лікарні звернулися 36-річна жінка та 30-річний чоловік. Вони кілька днів тому потрапили під удар окупаційних військ. У потерпілих – контузії та вибухові травми. Їх шпиталізували", - повідомили в ОВА.

25.04.24, 08:19 • [views_0]