na-lvivshchyni-zahasyly-pozhezhu-na-obiekti-krytychnoi-infrastruktury-yakyi-atakuvala-rf

На Львівщині загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, який атакувала рф

 • 57380 переглядiв

Рятувальники загасили пожежу на об'єкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці був атакований російськими військами.

На обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували окупанти, рятувальники загасили пожежу. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Деталі

Вогнеборці загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували oкупанти. Низький уклін 61 рятувальнику, які від самого ранку і дотепер працювали, щоб ліквідувати займання

 - написав Козицький.

Доповнення

Під час повітряної тривоги, яку оголошували о 09:31, ворог з МіГ-31К вдарив по Львівській області "кинджалами". Було влучання в обʼєкт критичної інфраструктури

Згодом Чернишов повідомив, що в результаті сьогоднішньої ранкової  атаки рф на енергетичну інфраструктуру були пошкоджені обʼєкти Групи "Нафтогаз" на заході.

Чернишов уточнив пізніше, що сталося влучання в наземну інфраструктуру одного з підземних сховищ газу Укртрансгаз - Оператор газосховищ України і було пошкоджене технологічне обладнання. Критичних наслідків для забезпечення роботи ПСГ немає. Також атака не вплине на постачання блакитного палива українським споживачам.