na-okupovanii-luhanshchyni-ye-problemy-z-medychnym-zabezpechenniam-naselennia-ova

На окупованій Луганщині є проблеми з медичним забезпеченням населення - ОВА

 • 17049 переглядiв

В окупованій Луганській області спостерігається гостра нестача медичної допомоги та медикаментів для цивільного населення, оскільки окупанти надають перевагу забезпеченню медикаментами поранених солдатів, а не місцевого населення.

На тимчасово окупованій Луганській області є велика проблематика по медичному забезпеченню, адже медикаменти надають пораненим окупантам, а не цивільному населенню. Про це в ефірі Еспресо розповів голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі

Те, що стосується окупованих територій, як ми вже зазначали, дійсно є дуже велика проблематика по медичному забезпеченню. Забезпечення медикаментами взагалі відсутнє, в тому числі і надання лікарської допомоги, тому що все поставлено на військові рейки на території окупованої Луганщини і в першу чергу забезпечуються (медикаментами - ред.) поранені і людям взагалі мало, що перепадає

 - сказав Лисогор.

Нагадаємо

Через брак медиків на ТОТ окупанти продовжують привозити медичні бригади з усіх регіонів росії. До прикладу лікарі із якутії на Донбасі вдаються до виправлення складних офтальмологічних захворювань. Також "спеціалісти" із карелії приїздять на окуповані території України аби практикуватися в медицині.

Павло Башинський

Суспільство