na-prykarpatti-zlovmysnyky-odiahlys-u-viiskovu-formu-ta-pohrabuvaly-pidpryiemtsia-na-8-milioniv-hryven

На Прикарпатті зловмисники одяглись у військову форму та пограбували підприємця на 8 мільйонів гривень

 • 34248 переглядiв

На Прикарпатті злочинці, які одягнулись у військову форму пограбували підприємця на 8 мільйонів гривень, зупинивши його автомобіль під приводом перевірки.

На Прикарпатті зловмисники, одягнені у військову форму, зупинили авто підприємця нібито для перевірки і пограбували його на 8 мільйонів гривень. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України, передає УНН.

Деталі 

Як з'ясували слідчі, подія сталась в одному з сіл Івано-Франківського району.

Група осіб в камуфляжній формі зупинила автомобіль Opel Astra. Під приводом перевірки транспортного засобу, фігуранти попросили керманича вийти з машини. З багажного відділення зловмисники відкрито заволоділи сумками з грошима. Загальна сума – понад 8 мільйонів гривень

- резюмували в Нацполіції.

Правоохоронці пояснили, що гроші належали 61-річному підприємцю, і які чоловік перевозив. В результаті слідчо-оперативних дій поліцейські вже встановили особи зловмисників. 

У Франківську затримали "кримінального авторитета", який хотів стати "смотрящим" за областю18.04.24, 15:13 • [views_0]

Йдеться про чотирьох мешканців Прикарпаття. Зазначається, що після вчинення злочину, фігуранти спалити камуфляжний одяг, а автомобіль, на якому пересувались, втопили в Дністрі.

Після цього зловмисники переодягнулись в цивільний одяг та змінили транспортний засіб.

Поліцейські Прикарпаття оперативно затримали двох фігурантів. Їм уже повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер зловмисникам загрожує до 13 років за ґратами

- розповіли у Національній поліції.

Поліція Прикарпаття встановлює місцеперебування ще двох фігурантів. Слідство триває.

Нагадаємо 

У Києві затримали двох шахраїв, які під виглядом військовослужбовців заволоділи благодійною допомогою, призначеною для Збройних сил України. Підозрювані привласнили собі 2 мільйони гривень.