nazk-vyznano-mizhnarodnoiu-derzhavnoiu-ustanovoiu-roku-na-ese-public-sector-transformation-awards-2024

НАЗК визнано "Міжнародною державною установою року" на ESE Public Sector Transformation Awards 2024

 • 100135 переглядiв

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) України отримало нагороду "Міжнародна державна установа року" на конкурсі ESE Public Sector Transformation Awards 2024.

НАЗК отримало нагороду в номінації "Міжнародна публічна установа року" на премії ESE Public Sector Transformation Awards 2024. Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції, передає УНН.

Деталі

Національне агентство з питань запобігання корупції було визнано переможцем в номінації International Public Body of the Year ("Міжнародна публічна установа року") в міжнародній премії ESE Public Sector Transformation Awards 2024.

Наші досягнення - це результат спільних зусиль та відданості нашій місії. Перемога команди НАЗК - свідчення досягнень в культурній та управлінській трансформації Національного агентства. Чітке бачення, цінності та цілі сприяють формуванню цілісної стратегії, а використання методології управління OKRs допомагає досягати поставленої мети ефективніше та у найшвидший спосіб

– заявив керівник сектору стратегічного планування НАЗК Олексій Подолєв. 

Поруч з НАЗК також отримали визнання британська поліція, служба надзвичайних ситуацій, органи, що працюють у галузі цифровізації та соціальних послуг.

Додамо

Національне агентство з питань запобігання корупції подало заявку на участь у конкурсі кілька місяців тому і стало першим органом за межами Великої Британії, який здобув цю нагороду.

Нагадаємо

ESE Public Sector Transformation Awards 2024 – це щорічна премія, призначена для визнання зусиль британських та міжнародних установ державного сектору у поліпшенні та трансформації місцевих державних послуг

Новообраний голова НАЗК зустрівся з послами G7 та розповів про плани з розвитку Нацагентства13.03.24, 13:11 • [views_0]