ne-mozhna-vtrachaty-zhodnoi-sekundy-u-pidtrymtsi-ukrainy-posol-ssha-vidreahuvala-na-nichnyi-udar-po-kharkovu

"Не можна втрачати жодної секунди у підтримці України": посол США відреагувала на нічний удар по Харкову

 • 31584 переглядiв

Нічна атака Росії на Харків, друге за величиною місто України, призвела до загибелі 7 мирних жителів, поранення 11, пошкодження будинків і шкіл, що змусило посла США в Україні закликати до термінової підтримки Києва.

Пані посол США в Україні Бріджит Брінк коментуючи нічну атаку росії по Харкову, закликала терміново надати підтримку Києву. Про це пише УНН з посиланням на заяву Брінк у соцмережі X.

Деталі 

Вона розповіла, що сьогодні вночі росіяни вдарили одному з найбільших міст України, в результаті чого загинули цивільні.

Вночі росія здійснила ще один напад на Харків - друге за величиною місто України, вбивши 6 мирних жителів (на момент публікації відомо вже про 7 поранених - ред.), поранивши інших і завдавши шкоди будинкам і школам. Не можна втрачати жодної секунди у підтримці України, яка бореться за захист своїх людей від таких жахливих і неспровокованих нападів  

- йдеться у дописі Брінк. 

Нагадаємо

Внаслідок нічного удару по Харкову двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф загинуло 7 людей та ще 11 отримали поранення.