papa-frantsysk-pro-ukrainu-ta-sektor-haza-myr-shliakhom-perehovoriv-krashchyi-nizh-bezkinechna-viina

Папа Франциск про Україну та сектор Газа: "Мир шляхом переговорів кращий, ніж безкінечна війна"

 • 19896 переглядiв

Папа Франциск закликає до припинення воєн, закликаючи країни шукати миру шляхом переговорів і молячись за розтерзану війною Україну та Близький Схід, нарікаючи на руйнівні наслідки для українських дітей, які "забули, як посміхатися"

Папа Римський Франциск закликав до миру в усьому світі на тлі війн, що продовжуються в Україні і в секторі Газа, заявивши в середу CBS News, що "мир шляхом переговорів кращий, ніж безкінечна війна", пише УНН.

"Будь ласка. Країни, які перебувають у стані війни, всі вони, припиніть війну. Шукайте переговорів. Шукайте миру", - сказав Папа.

Папа закликав молитися за охоплену війною Україну та мир на Близькому Сході24.04.24, 17:46 • [views_0]

На запитання, чи може він допомогти у переговорах про мир, він відповів: "Я можу молитися" і додав: "Я це роблю. Я багато молюся".

Папа також думає про війну в Україні та про руйнівні наслідки, які вторгнення росії до України справило на українських дітей.

"Ці діти не вміють посміхатися, - сказав Папа. - Я їм щось говорю, а вони розучилися посміхатися. А це дуже важко, коли дитина забуває усміхатися. Це справді дуже серйозно. Дуже серйозно".

Першою умовою для переговорів щодо закінчення війни є припинення агресії рф – Ватикан12.03.24, 10:56 • [views_0]