pershi-300-vantazhivok-rozpochalysia-postavky-produktiv-kharchuvannia-dlia-zsu-za-kontraktamy-yaki-uklav-dot

Перші 300 вантажівок: розпочалися поставки продуктів харчування для ЗСУ за контрактами, які уклав ДОТ

 • 23575 переглядiв

Цього тижня було доставлено перші 300 вантажівок з продовольством для Збройних Сил України за контрактами, підписаними «Державним оператором тилу» на другий квартал 2024 року.

Цього тижня відбулися перші поставки продуктів харчування для ЗСУ за контрактами, які уклав "Державний оператор тилу" на другий квартал цього року. Постачальники відправили перші 300 вантажівок з продуктами до військових частин по всій Україні. Про це повідомляє пресслужба ДОТ, пише УНН.

Деталі

"Цього тижня відбулися перші поставки харчування від постачальників, законтрактованих "Державним оператором тилу" на 2 квартал. Перші 300 фур уже відправились у військові частини по всій Україні. Подальші поставки відбуватимуться регулярно, раз на тиждень згідно отриманих ДОТ заявок від військових частин.

Відтак, якість продуктів контролюватиметься поетапно, зокрема, під час проведення аудитів командою ДОТ на складах постачальників, а також безпосередньо при прийманні товару військовими", - йдеться в повідомленні.

В ДОТ нагадали, що були договори з постачальниками для забезпечення ЗСУ харчуванням по 13 секторам, які охоплюють всі підконтрольні області України. Зокрема, було законтрактовано договори з такими постачальниками: "Черкаський м'ясокомбінат", "Буський консервний завод", "Твій Хліб", "Фуд Гранд", "Юг Прод Торг".

Додатково

Днями "Державний оператор тилу" уклав договори із постачання води для української армії на 410 мільйонів гривень. Закупівельна ціна, у середньому, була зменшена на 39%.

Тимчасова тиша: чому замовкли "ворожі" голоси проти ДОТ27.03.24, 12:45 • [views_0]