pevnykh-zmin-u-telegram-ne-unyknuty-dlia-korystuvachiv-z-ukrainskymy-sim-kartamy-durov

"Певних змін" у Telegram не уникнути для користувачів з українськими SIM-картами - Дуров

 • 28796 переглядiв

Дуров підтримав вільний доступ до інформації на Telegram, проте наголосив на боротьбі з пропагандою насильства та захисті приватності користувачів. Він анонсував, що Telegram запровадить "певні зміни" для користувачів з українськими SIM-картами.

Дуров підтримує вільний доступ до інформації на Telegram, але анонсує "певні зміни" для користувачів з українськими SIM-картами. Про це повідомляє власник Telegram Павло Дуров, передає УНН.

Деталі

Дуров, засновник Telegram, нагадав, що в лютому 2022 року була запропонована ідея обмежити деякі Telegram-канали в рф та Україні через їх використання для військової пропаганди.

Однак користувачі з обох країн виступили проти цих обмежень, вважаючи свободу доступу до інформації пріоритетною. Відтак засновник Telegram підтримав вибір користувачів у вільному доступі до інформації.

Незважаючи на це, Дуров також зазначив, що Telegram залишається рішучим у боротьбі з пропагандою насильства та захищає приватність користувачів. Тому платформа продовжуватиме блокувати облікові записи та ботів, які порушують ці принципи, і закликає користувачів повідомляти про будь-які такі випадки.

Зокрема, Дуров зазначив, що Telegram отримує офіційні листи від Apple щодо необхідності змін у способі функціонування платформи для користувачів, які отримують доступ до неї через iPhone з українськими SIM-картами.

Щодо загальних каналів новин/пропаганди, то ми отримуємо офіційні листи від Apple, в яких вказується, що певних змін тут не уникнути, принаймні для користувачів, які отримують доступ до Telegram на iPhone з українських SIM-карт. Як я пояснив у своєму інтерв’ю, щоб залишатися доступним для своїх користувачів, Telegram має розглядати запити, що надходять із App Store

- заявив Дуров.

Дуров наголосив: незважаючи на бажання платформи забезпечити свободу слова, іноді рішення щодо доступу до інформації не повністю залежать від них, і вони зобов'язані враховувати вимоги законодавства та інші обставини.

Дуров заявив, що у Telegram заблокували десятки тисяч повідомлень із закликами до терактів28.03.24, 21:34 • [views_0]