politseiskoho-yakyi-potrapyv-u-skandal-u-stolychnomu-restorani-hudvain-zvilneno

Поліцейського, який потрапив у скандал у столичному ресторані "Гудвайн", звільнено

 • 59221 переглядiв

Поліцейського Віталія Манасяна звільнили з Департаменту стратегічних розслідувань після того, як він влаштував скандал у київському ресторані "Гудвін", відмовившись покинути зарезервований столик і поводячи себе грубо.

З Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції звільнили працівника Віталія Манасяна за декілька годин після скандалу в столичному ресторані "Гудвайн". Про це УНН повідомили в Нацполіції

Деталі

Про скандал за участю поліцейського, - працівника департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталія Манасяна, - написав у Facebook голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців, підприємець Максим Шкіль.

Він розповідав, що поліцейській зайняв заброньований столик у ресторані "Гудвайн" та відмовився його лишати після зауваження, при цьому повівся грубо із працівницями закладу.

За словами Шкіля, він попередньо забронював стіл для сніданку, а коли прийшов, то адміністратори закладу повідомили, що його вже зайняв якийсь чоловік – це був Віталій Манасян. Розмова між чоловіками закінчилась погрозами у бік бізнесмена, але потім Манасян все ж пішов із закладу.

Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в Гудвайні і окреслює перспективу нашого майбутнього, а для тих хто не відразу розділяє його переконання, пояснює більш "літературною українською мовою" з російським діалектом

- резюмував підприємець.

Як підтвердив УНН, після розголосу, керівництво Нацполіції прийняло рішення про звільнення Манасяна з посади.

Працівники відомства вивчили допис у соцмережах, поспілкувалися з адміністрацією закладу та свідками, після чого погодили з головою Нацполіції Іваном Вигівським звільнення оперуповноваженого.

Дякую керівництву Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України за швидку реакцію, яка свідчить про те, що така поведінка є недопустима

- відреагував Шкіль.

19.04.24, 18:15 • [views_0]