predstavnyky-khamas-zustrilysia-v-turtsii-dlia-provedennia-tainykh-perehovoriv-shchodo-podalshykh-dii-v-izraili-zmi

Представники ХАМАС зустрілися в Туреччині для проведення тайних переговорів, щодо подальших дій в Ізраїлі - ЗМІ

 • 33972 переглядiв

Лідери ХАМАСу таємно зустрілися в Туреччині, щоб обговорити стратегії проти Ізраїлю, включаючи дії в Газі та Лівані, а також потенційну угоду про обмін заручниками.

У Туреччині відбулася таємна зустріч представників палестинського терористичного угрупування ХАМАС, на якому сторони обговорили подальші дії угрупування в конфлікті з Ізраїлем. Про це повідомило DW з посиланням на ізраїльську радіостанцію Kan, передає УНН.

Деталі

В повідомленні йдеться, що заступник голови політбюро ХАМАС Салех аль-Арурі, ексголова угруповання Халед Машаль і ряд інших високопоставлених представників ХАМАС вирішили зустрітися наживо, щоб ізраїльські спецслужби не могли отримати доступ до сказаного в ході онлайн переговорів.

За даними Kan, на зустрічі в Туреччині, серед іншого, обговорювалися дії бойовиків у секторі Газа та Лівані, а також нова угода щодо обміну заручниками.

Нагадаємо

Два джерела в єгипетських службах безпеки заявили в неділю, що Ізраїль і ХАМАС готові до відновлення припинення вогню та звільнення заручників, хоча залишаються розбіжності щодо того, як це буде реалізовано.

10.12.23, 01:10 • [views_0]

Ганна Оніщенко

Новини Світу