raketnyi-obstril-odesy-15-bereznia-zavdav-zbytkiv-na-600-mln-hrn

Ракетний обстріл Одеси 15 березня завдав збитків на 600 млн грн

 • 26174 переглядiв

Російські обстріли пошкодили інфраструктуру та будівлі в Одесі, забруднивши 6600 квадратних метрів землі та завдавши збитків на суму понад 600 мільйонів гривень, 16 людей загинули та 55 отримали поранення.

15 березня, внаслідок ракетного обстрілу, росіяни пошкодили газові та електричні мережі, а також рекреаційні об'єкти та десятки приватних будівель у місті Одесі, повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу, пише УНН.

Деталі

Державні інспектори провели інспекцію місць обстрілу з метою фіксації та оцінки завданої шкоди навколишньому середовищу. Під час обстеження виявлено забруднення земельних ділянок металевими уламками та будівельними відходами загальною площею 6600 квадратних метрів. Загальна сума завданих збитків становить понад 600 мільйонів гривень.

Інформацію передано до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України, метою якого є формування переліку всіх порушень у сфері охорони навколишнього природного середовища та притягнення росії до відповідальності.

Нагадаємо

Кількість загиблих в результаті російської ракетної атаки на Одесу зросла до 16, ще 55 людей отримали поранення і були госпіталізовані.

Ірина Колеснік

Війна