raketnyi-obstril-rf-zhytlovoho-raionu-kharkova-pryzviv-do-poranennia-6-osib-poshkodzheno-budivli-ta-avtomobili

Ракетний обстріл рф житлового району Харкова призвів до поранення 6 осіб, пошкоджено будівлі та автомобілі

 • 23906 переглядiв

У Харкові внаслідок російського ракетного обстрілу Шевченківського району було пошкоджено 3 багатоповерхівки, кафе, магазини, офіси та щонайменше 33 автомобілі, поранено 6 цивільних осіб.

У Харкові зросла кількість поранених до 6 осіб після ворожого удару по Шевченківському районі. Також зафіксовано численні пошкодження: 3 багатоповерхівки, кафе, магазини, офісні приміщення та щонайменше 33 приватних автомобілі. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура, передає УНН.

Деталі

У ніч на 24 квітня було зафіксовано ракетний удар зс рф по Шевченківському району міста Харкова. Внаслідок атаки дві ракети вразили територію житлового комплексу, пошкодивши 3 багатоповерхівки, кафе, магазини, офісні приміщення та щонайменше 33 приватних автомобілі.

На щастя, загиблих не зафіксовано, однак постраждало 6 мирних мешканців.

Серед постраждалих троє чоловіків у віці 33, 45 та 53 роки отримали легкі тілесні ушкодження, тоді як у трьох жінок у віці 25, 45 та 54 роки спостерігається гостра реакція на стрес.

Прокурори та слідчі поліції здійснюють всі необхідні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками ворожих військ.

Нагадаємо

За попередніми даними, атака була здійснена ворогом із території бєлгородської області рф за допомогою двох ракет типу С-300.

Внаслідок ворожого обстрілу у Харкові поранено 2 осіб, триває рятувальна операція24.04.24, 01:24 • [views_0]