rosiiany-hotuiut-derzhsluzhbovtsiv-dlia-roboty-v-okupovanykh-rehionakh-ukrainy-tsentr-natssprotyvu

росіяни готують "держслужбовців" для роботи в окупованих регіонах України - Центр нацспротиву

 • 29979 переглядiв

росіяни запустили програму підготовки "державних службовців" для роботи в окупаційних адміністраціях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, оскільки не змогли знайти достатню кількість радників, а випускники стали легітимними мішенями для Руху опору.

росіянам не вдалось знайти достатню кількість радників, тому окупанти запустили програму підготовки робітників для РОА. Про це пише УНН з посиланням на Центр Нацспротиву. 

Деталі 

Зазначається, що навчати "держслужбовців" працювати в Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях будуть у російській академії народного господарства і держслужби. Перший набір на курс становитиме 50 осіб. 

Майбутніх гауляйтерів навчатимуть працювати з ризиками, пов’язаними з політичною дестабілізацією на окупованих територіях. Крім цього, вони навчаться забезпечувати роботу "органів влади" в прифронтовій зоні та протидіяти інформаційним атакам з боку західних спецслужб 

- резюмували у Спротиві. 

У ЦНС також додають, що всі випускники програму є законною ціллю для Руху Опору й не уникне покарання.

Ворог набирає сиріт з окупованих територій на навчання в академії "слідчого комітету" - Центр нацспротиву22.03.24, 16:49 • [views_0]

Доповнення

росіяни вербують "ветеранів" для роботи в окупаційних адміністраціях на захоплених територіях України, обіцяючи їм працевлаштування. Тим самим, вони змінюють демографічний склад регіонів.

Нагадаємо

російські окупаційні війська на окупованих територіях України залучають лікарів з рф на ротаційній основі через брак медичних кадрів, оскільки не довіряють місцевим лікарям.