rosiiany-stvoryly-pidrozdily-dlia-promyvky-mizkiv-budanov

росіяни створили підрозділи для "промивки мізків" - Буданов

 • 22258 переглядiв

росіяни створили спеціальні підрозділи для "промивання мізків" населення в зонах бойових дій, відрізаючи його від правдивої інформації і подаючи лише те, що потрібно в потрібний момент.

російське керівництво створило підрозділи, які діють у районах бойових дій для "промивки мізків" населення. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов на Третьому міжнародному форумі зі стратегічних комунікацій Kyiv Stratcom Forum 2024, передає УНН із посиланням на ГУР.

У росії є абсолютно небульварне, як то кажуть, поняття, це офіційне поняття ― "інформаційна ізоляція". Для цього створені відповідні підрозділи. Вони точно є в системі міноборони (рф -ред). Вони діють у районах бойових дій, вони є у багатьох різних гілках влади

- заявив Буданов.

За його словами, завдання "інформаційної ізоляції"- повністю відрізати населення від правдивої інформації, і давати виключно те, що потрібно у потрібний момент. Буданов вказав, що позиції дуже часто змінюються, але це нікого не цікавить.

"Боротись із цим на наших підконтрольних територіях ― реально. На непідконтрольних територіях ― на жаль, нереально. І це теж буде великою проблемою після їх звільнення. Бо "промивка" мозку йде досить таки серйозна", - зауважив начальник ГУР.

"Це величезна машина": Буданов розповів про російську пропаганду28.03.24, 15:57 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Війна