shmyhal-podiakuvav-konhresu-ssha-za-viiskovu-dopomohu-ta-naholosyv-za-vazhlyvosti-dvopartiinoi-pidtrymky

Шмигаль подякував Конгресу США за військову допомогу та наголосив за важливості двопартійної підтримки

 • 63233 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль подякував Конгресу США, особливо лідеру демократів Хакіму Джеффрісу, за вирішальну двопартійну підтримку та внесок у зміцнення України шляхом надання 22,9 млрд доларів фінансової допомоги та понад 45 млрд доларів військової допомоги.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль подякував Конгресу за внесок у посилення України. Таку заяву він зробив під час зустрічі з лідером демократів у Палаті представників США Гакімом Джеффрісом. Про це Шмигаль розповів у своєму телеграм-каналі, передає УНН.

Двопартійна підтримка України з боку Конгресу має важливу і вирішальну роль. Зазначив про це під час зустрічі з лідером демократів у Палаті представників США Гакімом Джеффрісом. Подякував за особистий внесок у посилення України.

– написав Шмигаль.

Деталі

Український прем’єр наголосив, що Україна вдячна за $22,9 млрд безпосередньої фінансової підтримки. Й особливо за понад $45 млрд військової допомоги.

Він також підкреслив, що основними темами діалогу нині є зброя, ППО, бюджетна підтримка й конфіскація російських активів.

Розраховуємо, що потужна допомога США буде продовжуватися й надалі.

– додав Шмигаль.

Додатково

Також цього дня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся міністеркою торгівлі США Джиною Раймондо для обговорення економічної співпраці між країнами та посилення санкційного тиску на росію.

Шмигаль презентував перспективні галузі для американських інвестицій на Форумі партнерства США-Україна 202417.04.24, 19:17 • [views_0]