situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-v-chergakh-narakhuvali-230-avtivok

Ситуація на КПВВ на Донбасі: в чергах нарахували 230 автівок

 • 10157 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Зранку в середу, 20 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах застрягли 230 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/60; "Мар’їнка" – 0/70; "Новотроїцьке" – 20/30; "Гнутове" – 20/10", - йдеться в повідомленні.

Крім того у пресслужбі додали, що 19 листопада військовослужбовці Краматорського та Донецького прикордонних загонів спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ "Майорське" та "Новотроїцьке" припинили дві спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, на тимчасово окуповану територію України намагались провезти косметику, взуття, одяг та біологічні добавки, на загальну суму понад 90 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним та мав тенденцію до збільшення. Загалом через КПВВ прослідувало 43,5 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів. Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відреагував на початок роботи КПВВ “Каланчак” і “Чонгар”.

Українські Національні Новини

Суспільство