solskoho-zvilnyly-z-pid-varty-vin-prodovzhuie-vykonuvaty-povnovazhennia-ministra-minahropolityky

Сольського звільнили з-під варти, він продовжує виконувати повноваження міністра - Мінагрополітики

 • 16547 переглядiв

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, підозрюваний у заволодінні державними землями, вийшов під заставу 75,7 млн грн і продовжує виконувати свої обов'язки.

Міністра аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, якого підозрюють у заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн, звільнено з-під варти. За нього внесли заставу у 75,7 млн грн та він продовжує виконувати повноваження міністра. Про це повідомило у п'ятницю Міністерство аграрної політики та продовольства, пише УНН.

Деталі

"За міністра аграрної політики та продовольства України Миколу Сольського внесено заставу у 75,7 млн гривень. Розмір застави визначений рішенням Вищого антикорупційного суду. Миколу Сольського звільнено з-під варти і він продовжує виконувати повноваження міністра аграрної політики та продовольства України", - ідеться в повідомленні.

Доповнення

ВАКС у п'ятницю, 26 квітня, обрав запобіжний захід міністрові аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у 75,7 млн гривень.

Джерела УНН повідомили, що за Сольського сьогодні було внесено заставу

Нагадаємо

23 квітня Національне антикорупційне бюро України заявило, що ексголову аграрного комітету Верховної Ради – чинного міністра викрили на заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень. Як повідомляло джерело УНН, ідеться про Миколу Сольського, який нині обіймає посаду міністра аграрної політики та продовольства України.

25 квітня до Верховної Ради надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України.