sprava-pro-terakt-u-pidmoskovnomu-krokusi-roszmi-povidomliaiut-pro-shche-odnoho-zatrymanoho

Справа про теракт у підмосковному "Крокусі": росЗМІ повідомляють про ще одного затриманого

 • 16730 переглядiв

Ще один підозрюваний, громадянин Таджикистану 2003 року народження, був затриманий як можливий співучасник смертоносного теракту в підмосковному "Крокус Сіті Холі", в результаті якого загинуло 145 осіб.

Ще одного підозрюваного затримано у зв'язку з нападом на підмосковний "Крокус Сіті Холл", повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до мвс рф, передає УНН.

Деталі

За даними ЗМІ, затриманий - громадянин Таджикистану 2003 року народження. Йому ставиться в провину вчинення теракту. Затриманого називають "можливим співучасником теракту".

Досі у зв'язку з нападом на "Крокус Сіті Холл" було заарештовано 12 людей. 11 із них звинувачуються за статтею про теракт, ще один — за статтею про фіктивну реєстрацію іноземного громадянина. Усі, крім одного, – уродженці Таджикистану.

Додамо

Напад на "Крокус Сіті Холл", внаслідок якого, за останніми даними, загинули 145 людей, стався увечері 22 березня. Четверо озброєних людей увірвалися до будівлі, де мав розпочатися концерт гурту "Пікнік", і почали розстрілювати людей, а потім підпалили концертну залу.

російська влада бездоказово пов'язує атаку на "Крокус" з Україною, хоча відповідальність за напад взяли на себе радикальні ісламісти.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП