sprava-trukhanova-sud-zakriv-provadzhennya-schodo-obvinuvachenoyi-bogdanovoyi-cherez-yiyi-smert

Справа Труханова: суд закрив провадження щодо обвинуваченої Богданової через її смерть

 • 12963 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду закрила провадження щодо оцінювача Галини Богданової через її смерть. Вона була фігурантом у справі міського голови Одеси Геннадія Труханова та інших про заволодіння 92 млн грн, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Кримінальне провадження за обвинуваченням Богданової у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч.1 ст.366 ККУ закрити у зв’язку з її смертю", - сказав суддя.

Доповнення

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду скасувала виправдувальний вирок меру Одеси Геннадію Труханову та його спільникам у справі щодо розкрадання 92 млн грн під час закупівлі міською радою будівель заводу “Краян”. Було призначено новий розгляд справи у ВАКС.

У березні 2020 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду завершила стадію розгляду клопотань, заяв та скарг у справі щодо розгляду скарги на вирок Труханову.

Як повідомлялося, керівник САП подав апеляційну скаргу на вирок суду, яким мера Одеси Геннадія Труханова та підлеглих визнали невинними у заволодінні 92 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу “Краян”.

Нагадаємо, колегія суддів Малиновського районного суду Одеси визнала невинуватим мера Одеси Геннадія Труханова та підлеглих у заволодінні 92 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу “Краян”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП