stav-khitom-serial-fallout-prodovzhyly-na-druhyi-sezon

Став хітом: серіал Fallout продовжили на другий сезон

 • 123983 переглядiв

Постапокаліптичний серіал Fallout від Amazon, дія якого відбувається у тому ж всесвіті, що й у відеогрі, продовжено на другий сезон після того, як він став світовим хітом на Prime Video за перші чотири дні.

Усього через тиждень після прем'єри серіалу "Фолаут" (Fallout) компанія Amazon підтвердила, що на підході ще серії - шоу продовжили на другий сезон, повідомляє The Verge, пише УНН.

Деталі

"Наразі немає жодних подробиць, окрім того, що шоу продовжено на другий сезон", - пише видання.

Хоча немає конкретних цифр про те, наскільки успішним був серіал на Prime Video, Amazon каже, що "за перші чотири дні високооктановий серіал став хітом зі світовою аудиторією, що входить до трійки з найбільшими переглядами за всю історію та сезоном з найбільшими переглядами у світі з часів "Володаря кілець" (Rings of Power)".

Прем’єра вищезгаданого серіалу "Володар кілець" відбулася ще у 2022 році.

"Зробити апокаліпсис місцем, куди всі хотіли б потрапити": що говорять автори про новий серіал Fallout11.04.24, 18:45 • [views_0]

Погляд Amazon на Fallout, дія якого відбувається в Лос-Анджелесі, показаний з трьох різних точок зору: жителька сховища Люсі (Елла Пернелл), член Братства Сталі Максимус (Аарон Мотен) та Вурдалак (Волтон Гоґгінс). Замість прямої адаптації постапокаліптичної рольової гри Bethesda це нова історія, дія якої розгортається у тому ж всесвіті. "Як гравці у відеогрі, ми йдемо шляхом, який нас цікавить, - розповів The Verge виконавчий продюсер Грем Вагнер. - І ми сподіваємося, що це спільні інтереси".

Успіх серіалу продовжує серію адаптацій відеоігор, включаючи "Останні з нас" (The Last of Us) від HBO і "Брати Супер Маріо" (The Super Mario Bros.).