sumshchyna-za-den-zafiksovano-51-obstril-ta-242-vybukhy-nalichuietsia-4-poranenykh

Сумщина: за день зафіксовано 51 обстріл та 242 вибухи, налічується 4 поранених

 • 51712 переглядiв

За один день російські війська здійснили 51 ворожий обстріл прикордонних районів і населених пунктів у Сумській області України, в результаті чого сталося 242 вибухи і 4 цивільні особи отримали поранення.

На Сумщині протягом дня було зафіксовано 51 ворожий обстріл прикордонних територій та населених пунктів, що призвело до 242 вибухів. На жаль, відомо щодо 4 поранених. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає УНН.

Деталі

Протягом дня росіяни здійснили 51 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 242 вибухи. Обстрілів зазнали Миколаївська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Глухівська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська громади 

– Сумська обласна військова адміністрація.

Ситуація в громадах:

Хотінська: постраждала від мінометного обстрілу (10 вибухів).

Середино-Будська: ворог здійснив мінометні обстріли (20 вибух), обстріли з РСЗВ (5 вибухів), артобстріл (10 вибухів). Крім того, ворожий дрон типу "FPV" здійснив  атаку (2 вибухи). Внаслідок обстрілу з мінометів отримала поранення одна цивільна особа.

Есманьська: окупанти вдарили з мінометів (25 вибухів) та артилерії (4 вибухи).

Великописарівська: з ворожого БпЛА здійснено скид 3-х боєприпасів типу "ВОГ", мінометний обстріл (4 вибухи) та обстріл з РСЗВ (2 вибухи).

Білопільська: противник обстріляв з мінометів (11 вибухів) та РСЗВ (7 вибухів). Внаслідок удару травмовано місцевого жителя.

Краснопільська: постраждава від атаки дронів типу "FPV" (5 вибухів), артобстріли (22 вибухів) та скидання  ВОГ (14 вибухів).

Юнаківська: з ворожого  з БпЛА  здійснено скидання  ВОГ (10 вибухів). Також були обстріли з РСЗВ (12 вибухів), артилерії (7 вибухів) і атака дрону типу "FPV" (1 вибух).

Шалигинська: ворожі сили били з РСЗВ (37 вибухів). Внаслідок обстрілу тілесні ушкодження отримали 2  особи. Також відбулася атака дрону типу "FPV" (1 вибух).

Глухівська: було скинуто 3 міни.

Новослобідська: зафіксовано артилерійський обстріл (10 вибухів).

Миколаївська: війська терористичної країни вдарили з артилерії (15 вибухів), мінометів (2 вибухи) та здійснили атаку  дроном типу "FPV" (1 вибух).

Сумщина: росіяни обстріляли Шалигінську громаду, травмовані дві жінки23.04.24, 21:22 • [views_0]

Юлія Котвицька

Війна