syniehubov-sytuatsiia-iz-zbyttiam-televezhi-u-kharkovi-ne-krytychna-ale-pokazova

Синєгубов: ситуація із збиттям телевежі у Харкові - не критична, але показова

 • 26638 переглядiв

Телевежа в Харкові була пошкоджена російським ракетним ударом, але телевізійне мовлення було відновлено, і зараз тривають роботи з повного відновлення сигналу, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації.

У Харкові вже поновили телевізійне мовлення та продовжують працювати над поверненням сигналу, який був до руйнування. Про це повідомив , голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, в ефірі телемарафону, пише УНН.

За словами Синєгубова, вони уже поновили телевізійне мовлення і будуть продовжувати роботу щоб на 100% відновити сигнал, який був до руйнування.

Ситуація - не критична, але показова, тому що ворог намагається наростити ІПСО та наративи на тих територіях, де обмежений доступ до інтернету та кабельного телебачення. Такі дії розраховані були на сільське населення, адже жителі міста Харків, фактично не відчули це на собі

- додав він.

Нагадаємо

Кабельне та супутникове телебачення, радіо, інтернет та мобільний зв'язок працюють у Харкові, незважаючи на російський ракетний удар по телевежі. 

Ірина Колеснік

Суспільство