tramp-zaprosyv-immihrantiv-z-harnykh-krain-ta-rozkrytykuvav-vizd-u-ssha-predstavnykiv-derzhav-iaki-ye-katastrofoiu

Трамп запросив іммігрантів з "гарних країн" та розкритикував в’їзд у США представників держав "які є катастрофою"

 • 27373 переглядiв

Трамп розкритикував імміграцію з "країн катастрофи" і висловив перевагу іммігрантам з "хороших" країн, таких як Данія і Швейцарія, під час виступу на вечорі збору коштів у Флориді

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп висловив своє невдоволення нинішньою ситуацією з імміграцією, висловивши перевагу іммігрантам із "гарних" країн, таких як Данія, під час вечору збору коштів у Флориді.

Про це передає УНН із посиланням на Frankfurter Rundschau та The New York Times.

Деталі

Колишній президент Дональд Дж. Трамп, виступаючи на багатомільйонному зборі коштів у суботу ввечері, поскаржився, що люди не іммігрують до Сполучених Штатів із "гарних" країн, "таких як Данія". Трамп розкритикував країни, з яких люди іммігрують до США, назвавши їх "неймовірними місцями та країнами, країнами, які є катастрофою". Він заявив, що віддає перевагу іммігрантам із "гарних країн" як "Данія, Швейцарія".

Повідомляється, що подія зібрала понад 50 мільйонів доларів, рекордну суму, яка ще не підтверджена. Звіти про фінансування кампанії будуть доступні в найближчі місяці.

Нагадаємо

У президентській передвиборчій кампанії в США, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп періодично вдається до більш різких висловлювань. Під час передвиборчого виступу у Мічигані, Трамп заявив, що через м’яку міграційну політику Байдена Америка стикається з "вторгненням" злочинців з інших країн, яких він також назвав "тваринами".

06.04.24, 02:41 • [views_0]