try-porady-vid-mintsyfry-yak-ne-vtratyty-zviazok-ta-internet-pid-chas-vidkliuchen-elektroenerhii

Три поради від Мінцифри: як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

 • 61373 переглядiв

Міністерство цифрової трансформації надало українцям поради, як залишатися на зв'язку та мати доступ до інтернету під час відключення електроенергії, спричиненого російськими атаками на енергосистему України: перевірити наявність інтернет-провайдерів з x-PON-мережами, знайти найближчу стійку точку доступу до інтернету та налаштувати мобільний зв'язок.

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії розповіли у Мінцифрі, передає УНН.

Через ворожі обстріли енергосистема України — під постійними атаками. У частині областей вже відбуваються планові відключення електроенергії. Підготували 3 прості поради, щоб ви завжди залишалися на зв’язку та мали доступ до інтернету. Навчайтеся, працюйте та спілкуйтеся з близькими попри дії ворога. Переглядайте інфографіку та надсилайте допис знайомим.

- йдеться у дописі Мінцифри.

Деталі

В Міністерстві цифрової трасформації українцям радять перевірити можливість підключення до інтернет-провайдера, що має x-PON мережу.

Заздалегідь дізнатись де знаходиться найближчий до вас пункт незламності.

А також дали поради, як налаштувати мобільний зв'язок.

Контекст

 За минулу добу російські війська атакували 111 населених пунктів та 71 об'єкт інфраструктури у 13 областях України, що призвело до жертв серед мирного населення.  

В ГУР переконані, що росіяни цілеспрямовано б’ють по цивільній інфраструктурі. Таким чином вони намагаються компенсувати невдалі атаки, які мали бути взимку.

Центренерго про зруйновану Трипільську ТЕС: масштаби руйнувань - жахливі11.04.24, 12:36 • [views_0]

Тетяна Салганік

Війна