u-krasnodarskomu-krai-rf-bpla-atakuvaly-naftopererobni-zavody-y-viiskovyi-aerodrom-poshkodzheno-litaky

У Краснодарському краї рф бпла атакували нафтопереробні заводи й військовий аеродром, пошкоджено літаки

 • 22623 переглядiв

Українські безпілотники атакували військовий аеродром у Кущевській, Краснодарський край, росія, пошкодивши літаки та нафтопереробні заводи в регіоні.

Безпілотники атакували військовий аеродром у Кущевській Краснодарського краю рф. Пошкоджено літаки. Про це пише телеграм-канал Baza і ASTRA, передає УНН.

Українські безпілотники намагалися атакувати кілька нафтопереробних заводів у Краснодарському краї (зокрема "КНГК-ІНПЗ", "Слов'янськ ЕКО"), а також військовий аеродром, розташований недалеко від станиці Кущевська.

- стверджує Baza.

Деталі

Повідомляється, що атака дронів по Краснодарському краю почалася близько третьої ранку і тривала півтори години. Перші безпілотники спробували атакувати аеродром. Загалом у бік аеродрому було спрямовано понад 10 БПЛА. За попередніми даними, загиблих і постраждалих немає.

Ближче до четвертої години ранку близько 17 безпілотників атакували нафтопереробний завод біля смт. Іллінське. Унаслідок атаки було пошкоджено установку АТ-1. Почалася пожежа, яку ліквідували за півгодини. Ще 12 безпілотників атакували нафтозавод у Слов'янську-на-Кубані. Там було пошкоджено ректифікаційну колону. Пожежу вдалося швидко загасити.

- пише Baza.

ASTRA опублікувала ймовірне відео з наслідками атаки БПЛА на військовий аеродром у Кущевській Краснодарського краю.

Наразі достовірність відео не підтверджено.

 - зазначають журналісти.

Раніше джерела ASTRA в екстрених службах регіону підтвердили, що внаслідок атаки  на військовий аеродром у Кущівській пошкоджено літаки, їхню кількість і ступінь ушкоджень встановлюють.

Доповнення

Український волонтер і громадський активіст Сергій Стерненко опублікував фото, за його словами, з ураженого аеродрому. Там явно видно мітки.

Хто намалював мітки на аеродромі "Кущьовская"?

- написав Стерненко.

Міноборони рф стверджувало, що вночі над Кубанню і Кримом перехоплено і збито 68 безпілотників.

26.04.2024, 14:40 • [views_0]

Анна Мурашко

Війна