u-likarni-rozpovily-pro-stan-politseiskoho-poranenoho-pid-chas-strilianyny-u-vinnytskii-oblasti

У лікарні розповіли про стан поліцейського, пораненого під час стрілянини у Вінницькій області

 • 30140 переглядiв

Під час обстрілу військовослужбовцями у Вінницькій області був поранений співробітник міліції, який наразі перебуває у Бершадській районній лікарні у стані середньої тяжкості з незначними пораненнями.

Правоохоронець, який був поранений під час стрілянини за участю військовослужбовців, перебуває у стані середньої тяжкості, - він госпіталізований та знаходиться у Бершадської районної лікарні. Про це передає УНН із посиланням на "Суспільне".

Деталі

Поліцейський, який отримав поранення під час стрілянини, скоєної військовослужбовцями на території Вінницької області, наразі перебуває у Бершадській районній лікарні. За словами головної лікарки медзакладу Лідії Брикулі, у постраждалого правоохоронця "стан середньої важкості, травми незначні".

Вогнепальних поранень немає. Ми його обстежили. Чимало саден. Він при свідомості

- розповіла лікарка Суспільному.

Нагадаємо

У Вінницькій області двоє чоловіків відкрили вогонь по поліцейських під час перевірки документів, в результаті чого один поліцейський загинув, а інший отримав поранення, що стало приводом для проведення поліцейської операції у Вінницькій та Одеській областях.

Збройні сили України підтверджують, що їхні військовослужбовці є підозрюваними у вбивстві поліцейського у Вінницькій області.