u-rayoni-provedennya-samitu-g7-pochalisya-areshti-zatrimano-sim-osib

У районі проведення саміту G7 почалися арешти: затримано сім осіб

 • 16096 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У Корнуоллі, де проходить саміт лідерів країн G7, поліція затримала сімох людей після того, як в ході обшуків двох машин виявила фарбу, димові шашки та гучномовці. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Відзначається, що в портовому місті Хейл, розташованому на заході Корнуолла і в милях від проведення саміту лідерів G7, поліція зупинила дві машини. В ході обшуку виявлено великі димові шашки, фарбу і гучномовці. Після цього семеро людей були арештовані.

Як повідомляє видання, троє з них були заарештовані за підозрою в зберіганні предметів з метою нанесення шкоди для громадськості. Чотирьох підозрюють у змові.

У зберіганні предметів для нанесення шкоди підозрюються: 30-річний житель Лондона, 21-річна громадянка Уельсу і 20-річний чоловік з Борнмута.

За підозрою в змові заарештували: двох чоловіків з Лондона у віці 25 і 27 років, 45-річну жінку з Лондона і 26-річну жінку з Епсома.

Контекст

У п'ятницю, 11 червня в курортному комплексі Карбіс-Бей в британському Корнуоллі стартує перший з часу початку пандемії очний саміт країн G7.

Крім того, до саміту лідерів G7 також приєднається канцлер ФРН Ангела Меркель. Зазначалося, що спалах коронавірусу в готелі в англійському графстві Корнуолл, де зупинилися співробітники служби безпеки канцлера ФРН, не вплине на її плани взяти участь в саміті Групи семи (G7).

Українські Національні Новини

Новини Світу