u-ssha-cholovik-pidpalyv-sebe-bilia-budivli-sudu-de-tryvaie-protses-nad-trmpom

У США чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де триває процес над Трмпом

 • 27769 переглядiв

Чоловік підпалив себе, розкидаючи листівки в парку біля будівлі суду, де проходить судовий процес над колишнім президентом США Дональдом Трампом.

Молода людина облила себе рідиною і підпалила в невеликому парку перед будівлею суду на Манхеттені, де в цей час йшов процес над експрезидентом США Дональдом Трампом, передає УНН із посиланням на ВВС.

Інформацію про те, що біля будівлі суду, де триває процес над Трампом, чоловік підпалив себе підтвердили CNN джерела в поліції.

Чоловік зайшов до парку через дорогу від будівлі суду, кидаючи флаєри в повітря, повідомив CNN високопоставлений представник правоохоронних органів. Потім він витягнув щось із рюкзака — не відразу було зрозуміло, що це було — і підпалив себе, сказав чиновник.

Зараз слідчі збирають флаєри, які підкинув у повітря невідомий, сказав ще один високопоставлений співробітник правоохоронних органів. Команда CNN на землі помітила один із флаєрів. У ньому говорилося "NYU is a mob front", і містилися різні звинувачення у протиправних діях проти школи.

За словами кореспондента CNN Лаури Коутс, яка розповіла про сцену, що розгортається перед нею біля будівлі суду, щонайменше одна людина використала вогнегасник, щоб спробувати загасити полум’я, а швидка медична допомога підбігла до чоловіка та спробувала надати допомогу.