udar-po-chernihovu-poshkodzheni-budynky-blyzko-piv-sotni-poterpilykh-sered-yakykh-dity

російський удар по Чернігову: пошкоджені будинки, близько пів сотні потерпілих, серед яких діти

 • 46479 переглядiв

Російський ракетний удар по Чернігову пошкодив житлові будинки, лікарню, університет та автомобілі, внаслідок чого постраждало близько 50 осіб, у тому числі діти. Окрім того, вже відомо про щонайменше 11 загиблих.

Внаслідок ракетної атаки рф на Чернігів у місті пошкоджені житлові будинки, лікарня, та заклад вищої освіти. Вже відомо про близько 50 потерпілих, серед яких діти. Про це заявив заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба у своєму Telegram.

Деталі 

За його словами, наразі у місті триває рятувальна операція. 

Зруйнована восьмиповерхова будівля, пошкоджені чотири багатоповерхівки, лікарня, заклад вищої освіти, десятки авто. Зараз відомо про понад 50 потерпілих, з яких троє дітей, та 11 загиблих. Під завалами можуть перебувати люди

- розповів Кулеба. 

Заступника керівника ОП додав, що рятувальники та медики докладають усіх зусиль, щоб дістати людей та зберегти їх життя та здоров'я. Наразі на місці інциденту працюють всі екстрені служби.

Також на місці розгорнули штаб, де надається необхідна допомога тим, хто її потребує.

Працюють представники влади, оперативно організовують роботу комісій, які зафіксують пошкодження. Людям буде надана уся компенсація за зруйноване майно

- підкреслив Кулеба.

Доповнення

Тим часом в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако, заявив, що станом на 12.12 відомо про понад 40 травмованих, серед яких двоє дітей.

Станом на зараз вже 45 травмованих, з них - двоє дітей. Лікарні та медики продовжують надавати всю необхідну допомогу

- розповів Ломако у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо

Вранці, 17 квітня, окупаційні війська рф завдали три ракетні удари по місту Чернігів. Після ракетної атаки  рф сьогодні частково відключили комунікації, у тому числі світло та газ.

17.04.24, 11:42 • [views_0]

Популярні

Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

 • 107047 переглядiв

Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

 • 103292 переглядiв

В Харкові пролунали вибухи

 • 101019 переглядiв

Новини по темі