udar-zsu-po-aerodromu-rf-v-okupovanomu-dzhankoi-ziavylys-suputnykovi-foto-letovyshcha-pislia-ataky

Удар ЗСУ по аеродрому рф в окупованому Джанкої: з'явились супутникові фото летовища після атаки

 • 15888 переглядiв

Супутникові знімки показують пошкодження складу боєприпасів, систем ППО, радарів та інших об'єктів на російському аеродромі в окупованому Джанкої після ракетного удару українських сил.

З'явились перші супутникові фото наслідків ракетного удару Сил оборони по аеродрому росіян в окупованому Джанкої. Про це пише УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

Деталі 

Зазначається, що виданні отримало знімки Planet Labs за 19 квітня. На них видно, зокрема, пошкодження біля складу боєкомплектів та систем протиповітряної оборони.

Також супутникові знімки свідчать, що  від ракетного удару були також уражені системи, що задіяні в роботі РЛС та ППО.

Доповнення

У Генеральному штабі ЗСУ оприлюднили кадри ракетного удару по аеродрому окупованого Джанкоя у ніч на 17 квітня. У відомстві також додали, що кількість уражених літальних апаратів та особового складу противник ретельно приховує. 

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що в ніч на 17 квітня по території аеродрому в окупованому Криму в Джанкої було здійснено серію ударів. Партизани підтвердили поразку нової російської системи протиповітряної оборони С-400 з вибухом пускової установки та серйозними пошкодженнями інших компонентів.